Facebook

3 weeks ago

SKVRmusic

Hier is de eerste video van onze EP presentatie in de Neushoorn op 13 september. We waren in eerste instantie niet van plan om de show op te nemen maar we waren zo blij met het optreden dat we met 1 professionele camera, een paar gopro's én shots van mobiele telefoons uit het publiek (waarvoor dank!) dit ervan hebben kunnen maken. niet alle beelden zijn even scherp dat weten we maar er is genoeg kijk en luisterplezier te beleven en dat wilden we jullie niet onthouden. er volgen nog meer video's van de show. veel plezier! ...

View on Facebook

3 weeks ago

SKVRmusic

Vandaag is het een jaar geleden dat onze vriend, inspirator en gitarist Gert is overleden. Hij wordt bij elk SKVR samenzijn nog steeds gemist en is nog geregeld het onderwerp van gesprek. Vergeten zullen we hem nooit💙.
Via de onderstaande link kun je de clip van de live-registratie zien van het nummer "Reason to Believe", het laatste nummer dat Gert schreef. Enjoy!
youtu.be/JitUGag9VC8
...

View on Facebook

2 months ago

SKVRmusic

Het was een goed feestje afgelopen Zondag in de Neushoorn.
Gelukkig hebben we de foto's nog.
En er komt een live registratie aan van een paar nummers.
Daarover later meer.
Heb je zelf nog filmpjes en foto's? Laat het ons hier weten
Fotografie: Piet Douma
...

View on Facebook

3 months ago

SKVRmusic

Met Michiel en Sebastiaan druk bezig met de lichtshow voor zondag en om. 14.15 nog een item bij de Omrop Fryslan live radio en internet tv.
Druk druk druk met SKVR!
...

View on Facebook

3 months ago

SKVRmusic

En toen was er nog een balkon in de grote zaal dat we niet hadden meegerekend...........
Kunnen we toch nog 20 extra kaarten in de verkoop slingeren!
Dus als je er Zondag bij wilt zijn (je weet wel, de EP presentatie van STAY de nieuwste van SKVR) dan kan dat dus nu weer.
www.skvrmusic.nl/tickets ! CoViD Proof uiteraard!
...

View on Facebook