EP dead or alive

SKVR Skaevver band Mark Jongedijk Gert Scheffer Bernhard Holtrop Marco Slump Nico Meijer Jos HarteveldLange tijd hebben de heren van SKVR zich opgesloten in hun eigen studio om een boeiende zoektocht te maken naar DE sound en DE Songs. Dat dit geen verspilde tijd is geweest, blijkt wel uit de in januari 2018 uitgebrachte EP “Dead or Alive”. De sound gaat af en toe terug naar de jeugd van de heren, maar de uitvoering is absoluut van deze tijd.
De vintage klanken van Hammond en Vox gecombineerd met het krachtige stemgeluid van zanger Jos Harteveld maakt het geluid van SKVR herkenbaar, doch verrassend. Stampende Rock afgewisseld met intens gezongen power ballads. Niks geen gebaande paden maar muziek die recht uit het hart van de bandleden komt.

Elk nummer is een verhaal op zich met soms onverwachte wendingen. Laat je verassen door de muziek van Gert Scheffer op gitaar, Jos Harteveld zang, Marco Slump toetsen en de onvermoeibare ritme-tandem Johan Hovinga en Mark Jongedijk op Bas en op Drums.